dscf024815x10

Xavi Pascual i Sergi Vivet entrenadors i coordinadors del CNT

Aquesta setmana us volíem fer unes petites pinzellades dels entrenadors que conduiran la Secció de Natació.

Per una banda tenim al Xavi Pascual és entrenador i coordinador de la base i inicia la seva 3era temporada al CNT.

El Xavi és de Barcelona, i ha fet natació tota la vida, ha cursat INEFC, és Tècnic Superior de la Real Federació Espanyola de Natació i és tècnic en animació d’Activitats Físic i Esportives. Va iniciar-se com a nedador a l’Unió Esportiva d’Horta, on posteriorment va treballar com a monitor i entrenador. Els estudis el van portar a Lleida, on va cursar INEFC, i va començar a entrenar al Club Esportiu INEF de Lleida, on va hi va estar 7 anys.

La nova incorporació és el Sergi Vivet, que realitzarà tasques d’entrenador i coordinador dels federats. El Sergi va néixer a Torelló i és Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Vic; especialitzat en Gestió Esportiva i Educació Física, te un Màster en Formació del Professorat d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, FP i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat de Vic i Títol d’entrenador superior de Natació (Madrid).

El Sergi va ser nedador del CN Torelló i posteriorment del CN Castellfollit. Va participar com a nedador en diferents campionats i destacaríem que va quedar campió de Catalunya en 400 lliures. Ha estat entrenador del CN Torelló i posteriorment del CN Castellfollit.

El entrenadors volen continuar amb la mateixa línia que s’ha dut fins ara,  essent un club humil, familiar i treballador. El Sergi i el Xavi, porten la natació a la sang i volen transmetre aquesta passió,  tan al  nedador més destacat com  al nedador escolar més petit.  A nivell esportiu aposten per fer més hores d’entrenament, sobretot en aigua, però també en sec, per incrementar el nivell general de tots els nedadors i la millora de la tècnica  de tots ells. L’estructura i planificació del club estan fetes amb l’objectiu que els nedadors allarguin la seva vida esportiva millorant marques i superant-se personalment. Volen potenciar a cada nedador en la mesura de les seves possibilitats i  treballaran per continuar promocionant nedadors de qualitat, que arribin amb opcions de lluitar per les medalles en un Campionat de Catalunya i que entrin al Campionat d’Espanya amb totes les opcions obertes. A nivell col·lectiu  tenim un objectiu a mig/llarg termini que és aconseguir la participació del CNT en les Copes Catalanes. Totes aquestes mesures, tenen la finalitat de fer del CN Tàrrega un equip més fort, més unit i reconegut per tot Catalunya i Espanya.
El relleu al davant del CN Tàrrega és un gran repte que afronten amb moltes ganes de treballar i amb una planificació acurada.

Molta sort Xavi i Sergi en aquest nou camí i sabeu que compteu amb el suport de tota la família del CNT.